Varme

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Vi tilbyder stokerfyr

Biobrændsel

Skal du have nyt stokerfyr, eller have lavet eftersyn på det gamle fyr, hjælper Ingemann Larsen A/S dig gerne. Vi giver dig gerne et tilbud på et nyt stokerfyr.

Vi laver gerne eftersyn for dig, og kan tilbyde, at kontakte dig, når tiden er inde til at få lavet eftersynet.

Ingemann Larsen A/S er forhandler af følgende mærker indenfor biobrændsel:​​

Vølund Pellux 100 Stoker

Højtydende Kvalitets stokeranlæg med modulerende effekt fra 6 – 20 Kw. 350 L. Magasin.

Med selv rensende modul både i røgkanalerne samt i det Rustfrie brænder hoved.

Med automatisk start/stop funktion. Kedlen er forberedt for iltstyring samt andre tilvalg.

Helt igennem en robust og stabil kvalitets kedel hvor der også er tænkt på design.

Passat C1 Træpillekedel og silo

Dansk produceret Kvalitets træpillekedel på 11kw. Med meget høj udnyttelsesgrad.

Med modulerende styring og automatisk start og stop styring. Som man kender fra et oliefyr, hvilket gør at den ikke har pausefyring, men først starter når huset kalder på varme.

Data
11 KW
500 L. Magasin
1,6 m. Snegl

Passat Bioheat 149

Dansk Produceret kvalitets Stokerfyr hvor kedel og magasin er bygget ud i en samlet unit.

Dette gør den både plads besparende, støjsvag , samt giver den en høj Finnis.

Anlægget er ikke den billigeste på markedet, men har ry for at være blandt de bedste på den lange bane.

Kedlen har en udnytteles procent på over 90 % og har selvrensning i brændkammeret så den altid brænder optimalt, Og kun skal kun tømmes for aske ca. hver 4-6 uge. Anlægget har ilt styring og automatisk start/stop funktion som standard.

Ecoteck

Vi forhandler Pille brændeovne af mærket ECOTECK som levere nogle af markets bedste og mest lydsvage produkter. Ecoteck kan levere et meget stort udvalg af forskellige størrelser og udformninger.

Et rigtigt godt valg som et alternativ til en brændeovn. Den viste model er en af mest solgte modeller. Men klik neden for for at se hele udvalget.

Fastbrændsel

Skal du have nyt fastbrændselsfyr, hjælper Ingemann Larsen A/S dig gerne med råd og vejledning.

Vi giver dig gerne et tilbud på en ny kedel.

Ingemann Larsen A/S forhandler hovedsageligt kedler af mærket Passat.

Atmos

Atmos brændekedler fås i størrelser fra 20-75 kg.

Kedlens brændkammer er meget dyb , hvilket gør den meget anvendelig for lange emner og med en udnyttelsesgrad på op til 89 %. Med mulighed for både åben eller lukket ekspansion.

Keramisk brændkammer nederst i kedlen til forbrænding af røggasserne. Kedlen er termostatstyret hvilket sikre en ensartet og jævn forbrænding.

Jordvarme

Jordvarme er blevet en meget populær varmekilde, da driftsomkostningerne er meget lave.

Man skal forvente en lidt større engangsomkostning i forhold til andre varmekilder, men til gengæld er de årlige omkostninger næsten lig nul.

En jordvarmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg. Varmen fra jordvarmepumper er CO2-neutrale, så jordvarmepumper tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til 50% på varmeregningen.

Vi forhandler mærket Vølund . Som på grund af den høje kvalitet er en af de mest valgte på Market.

Gaskedel

Skal du have nyt gasfyr, så hjælper vi dig gerne. Vi forhandler Milton Gaskedler som er et af de mest eftertragtede på market . Milton har et meget stort udvalg af forskellige størrelser og typer, både med og uden varmtvandsbeholder.

På billedet er vist en Milton Topline 15 . Som er modulerende fra 2,8 til 14,4 KW. Kedlen er den mest økonomiske på market med hensyn til årsnyttevirkning . Og er selvfølgelig også A-klassificeret på alle andre energi besparende områder.

Der ydes 15 års garanti på varmeveksleren . Milton er et rigtigt godt valg hvor både pris og kvalitet harmonere.

Oliefyr

Husk at vi altid er til rådighed når det lovpligtige serviceeftersyn skal udføres.

Vore montører har OR-certifikat, hvilket er garanti for et eftersyn af høj kvalitet.

Se mere om OR-ordningen.

Solo Kondens MK 4

– centralvarmekedel for olie​

Oliekedel med god fyringsøkonomi
Solo oliekedel uden varmtvandsbeholder i nyt, moderne design. Meget effektiv kondenserende A-kedel med høj nyttevirkning og miljøvenlig forbrænding pga. rundt brændkammer og kraftig isolering. Med rensedæksel og oliebrænder. Takket være sin høje nyttevirkning opfylder Solo Kondens MK 4 let kravende i BR10 og ligger flot placeret på positivlisten på Go’ energi.

Denne oliekedel har instrumentpanel øverst, indeholdende drifts- og overkogstermostat, med el-installation, manometer og termometer samt vejrkompensering.

Universal røgafgang ovenud eller bagud. Hvid kappe i moderne design.

Solvarme

Mange vælger efterhånden den miljørigtige energikilde. Ingemann Larsen A/S monterer gerne solfangere hos dig. De fleste steder, er solvarme et rigtigt godt supplement til et eksisterende gasanlæg.

Ring og hør nærmere, samt få råd og vejledning.

TopSon F3-1

Panelsolfangeren TopSon F3-1 fra Wolf er fremstillet af miljøvenlige og rene materialer, som er fremtidssikrede og nemt kan adskilles og genbruges. Den høje kvalitet og førsteklasses teknik sikrer en produktgaranti på 5 år og en forventet levetid på 20 år.

Den lange levetid understøttes yderligere af det nyudviklede, dybtrukne og helt lukkede aluminiumskar. Der findes ingen problematiske geringssamlinger ved rammekonstruktionen, der kan være årsag til utætheder og derfor skal tætnes med silikone.

Desuden bidrager en særlig prægning af det robuste aluminiumskar til særlig høj stabilitet.

Fjernvarme

Skal du kobles på fjernvarme, laver vi også gerne arbejdet hertil. Kontakt os for råd og vejledning. Vi giver gerne et godt tilbud.

Fjernvarme kan i mange tilfælde være en fornuftig og pris rigtig løsning , selvfølgelig under forudsætning af at man er bosat i et område hvor det forefindes . Nogle af fordelene er , det er plads besparende.

Ingen skorstensfejer regning , en stabil varmekilde der aldrig løber tør for fyringsolie , og samtidig er konkurrence på prisen sat i forhold til olie.