Nye maskiner

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

​Landbrugsmaskiner af høj kvalitet sælges her

Er du på udkig efter en ny eller brugt landbrugsmaskine?

Så kan du med fordel finde den her hos os. Vi er en professionel maskinforretning, som sælger nye og brugte landbrugsmaskiner af høj kvalitet. Vi har stor erfaring på området, så vi hjælper dig gerne med at finde den rette maskine til dine behov.

Vi holder til i Nykøbing Mors, men står til rådighed for kunder over hele Danmark. Vi tilbyder, gyllevogne, nedfælder, møgspreder, frakøreselsvogne, fuldfodervogne, presser og finsnitter.

Vi rådgiver dig til det rette valg af landbrugsmaskiner

Vi er en kompetent maskinforretning med mange års erfaring i branchen. Derfor stiller vi gerne vores ekspertviden til rådighed, og vejleder dig mod det bedste køb efter dine behov. På den måde er du sikker på, at du ender op med de nye eller brugte landbrugsmaskiner, der egner sig bedst til det stykke arbejde, du skal have udført.

Handler du her hos os, kan du forvente høj kvalitet til lave priser. I vores brede sortiment af landbrugsmaskiner har vi noget for enhver smag og til diverse formål. Hvis du mangler en helt særlig type maskine, så gør vi naturligvis vores bedste for at skaffe denne.

Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en landbrugsmaskine.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores nye og brugte landbrugsmaskiner, så er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Frøslev. Her finder du nye og brugte maskiner, som er til salg.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis ikke du er i nærheden. Vi kan kontaktes på telefon: (+45) 97 74 41 11 eller på mail: salg@ingemann-larsen.dk.