Strautmann

​Strautmann forhandler

Tysk kvalitet med stor anvendelighed

Trænger du til en ny foder-, snitte- eller frakørselsvogn? måske møjspreder eller BIO blander? Så kan du finde en, som passer til lige dine behov her hos Ingemann Larsen A/S. Vi er nemlig en professionel forhandler af både brugte og nye frakørselsvogne, fodervogn og snittevogn m.m. Vi står til rådighed hos kunder i hele Danmark.

Du finder bl.a. en frakørselsvogn, som også kaldes en sneglevogn, hos langt de fleste landmænd i Danmark. Denne vogntype har nemlig en stor anvendelighed, idet den kan anvendes til frakørsel af mange forskellige ting. Dog laves der også vogne, som er særligt beregnet til en bestemt type af afgrøder.

Simple og robuste design sikrer nøjagtighed

Vi kan tilbyde et stort sortiment af vogne og maskiner, så du kan finde en model, som passer til lige netop dit behov. Vores produktudvalg har forskellige kapaciteter, så de kan løse forskellige opgaver. Vælger du eksempelvis en frakørselsvogn hos os, er du sikker på, at den er fremstillet i et simpelt og robust design, som sikrer nøjagtighed ved brug.

Derudover er du garanteret høj kvalitet, når du handler hos os. Dette gælder, uanset om du køber en fodervogn eller en aflæsservogn. Vores priser er desuden attraktive, og vores serviceniveau er højt. Vi hjælper dig gerne med at finde en vogn eller maskine, som passer til dig.

Køb din foder-, snitte- eller frakørselsvogn her

Som professionel maskinforretning tilbyder vi salg af diverse landbrugsmaskiner. I vores sortiment finder du eksempelvis frakørselsvogn eller afskubbervogn. Vi garanterer billige priser og kompetent rådgivning.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os på telefon: (+45) 97 74 41 11 eller på mail: salg@ingemann-larsen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik i Frøslev.​​