JCB​

JCB​ forhandler

Mere end 60 års dedikeret arbejde

Hemmeligheden bag JCB’s succes er mere end 60 års dedikeret arbejde for at skabe de bedste produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og pris.

En væsentlig del af virksomhedens overskud investeres i ny teknologi, produktionsapparat og uddannelse af medarbejdere. Sammen med virksomhedens høje serviceniveau, krævende testprogrammer og stramme kvalitetskontrol, har det givet JCB maskinerne et verdensomspændende ry for effektivitet, komfort, alsidighed, driftssikkerhed og høj gensalgsværdi.

JCB har 14 fabrikker fordelt på fire kontinenter, heraf 10 i England. I dag er JCB, med godt 6.000 medarbejdere, verdens tredje største producent af entreprenørmateriel.

Køb din læssemaskine her

Som professionel maskinforretning tilbyder vi salg af diverse landbrugsmaskiner. I vores sortiment finder du læssemaskiner til et hvert behov. Vi garanterer billige priser og kompetent rådgivning.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os på telefon: 97 74 41 11 eller på mail: salg@ingemann-larsen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik i Frøslev.​​